Sosyal Medya ve İletişim Psikolojisi

Size yeni kitabımın satışa sunulduğunu söylemiş miydim? Aslında basılalı hayli zaman oldu ama sanırım pandemi nedeniyle raflardaki yerini alması gecikti. 
Kitapta hem iletişime hem de sosyal medyadaki aktivitelerimize dair önemli bilgiler bulacağınızı ümit ediyorum. 

Kitap; din, iletişim, popüler kültür ve psikoloji kavramları etrafında bir okuma sunmayı amaçlıyor. Bir yandan bütün açıklığına ve kolaylığına rağmen çevremizle olan ilişkilerimizi düzenleyen iletişim kurallarının uygulanmasındaki sorunları aktarmaya çalışırken diğer yandan popüler kültür ve kitle endüstrisi karşısında metâlaşmaya yüz tutan ahlaki değerleri ve bu nedenle benliğini kaybeden insanı konu alıyor. Çalışma; son bölümde, dijital teknolojiler ve sosyal medya ile olan ilişkimizi değerlendirmiş; sosyal medya kanallarındaki olumsuz davranışların nedenlerini, internet ortamlarında ahlaki değerlerin başkalaşımını ve akıllı telefonlarla olan ilişkilerimizi yeni medya psikolojisi çerçevesinde ele alıyor. 



Eser Diyanet İşleri Başkanlığı yayımlarından çıktı. Satışları çok ucuz ve hatta kargo bedava. Buradan sipariş verebilirsiniz. Sevdiklerinizi de unutmayın 😉

İyi okumalar dilerim. 

Sağlıcakla...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Upuzun bir kitap ve film listesi

Pornografi Bağımlılığı ve Endüstrisi

Yeni Film: The Two Popes (İki Papa)